FAQ

Help | Veelgestelde vragen over Chatroom.nl

Wat is Chatroom.nl voor website?

Chatroom.nl is een vorm van socialmedia waarbij je met elkaar kunt chatten en webcammen. Chatroom.nl is super laagdrempelig omdat je in tegenstelling tot de reguliere socialmedia geen account hoeft aan te maken of vanalles over jezelf hoeft te vertellen. De naam Chatroom.nl zegt het eigenlijk al, met elkaar chatten in een room. Naast dat je met teksten elkaar kan vermaken, kan je ook cammen via jouw webcam. Zo kan je urenlang plezier hebben met je chatvrienden. Chatroom.nl is volledig gratis en alleen bedoeld voor personen van 18 jaar of ouder. Er is gekozen voor een de leeftijd van 18 plus omdat we willen voorkomen dat jongeren worden blootgesteld aan volwassen gesprekken, afbeeldingen en/of video’s.


Hoe werkt de chat?

De chat heeft veel functionaliteiten zoals; priveberichten, room aanmaken, webcammen, afbeeldingen, videos, iemand negeren (muten). Wil je gedetaileerd lezen hoe je deze functonaliteiten kan gebruiken? Klik dan bovenin de chat op het vraagtekentje.


Mag ik contactgegevens delen op de chat?

Chatroom.nl is in de kern niet bedoeld om relaties op te bouwen waardoor je buiten de chat om fysiek contact met elkaar krijgt. Chatroom.nl is echt alleen bedoeld om online vriendschappen op te bouwen. Wil je toch contact met iemand die je op Chatroom.nl hebt ontmoet, dan adviseren wij om nooit via de chat je contactgevens te delen, maar alleen af te spreken in openbare ruimten.


Wanneer moet ik iemand rapporteren?

Je kan iemand rapporten bij alles wat iemand doet dat voor de wet verboden is. Daarnaast kan je iemand rapporteren bij; schelden, ruzie, pesten, teksten of reclame spammen.


Wat zijn de chatregels?

Klik hier om de uitgebreide chatregels te lezen.


Waar vind de algemene voorwaarden van Chatroom.nl?

Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.


Waar vind ik het privacy verklaring van Chatroom.nl?

Klik hier om de privacyverklaring te lezen.


Waar vind ik het cookie beleid van Chatroom.nl?

Klik hier om het cookie beleid te lezen.


Kan ik admin worden op Chatroom.nl?

Wellicht wel, stuur ons een berichtje met je motivatie via de contactpagina.